Thursday, 21 December 2017

Pengalaman di Mobile Book Cafe



21 Dec 2017


                     Cuaca pagi ni nyaman jer...pagi ni ayah aku yang hantar gi kerje sebab akak aku cuti hari ni ....ibu yang suruh akak ambil cuti sebab ibu nak kene gi JPJ so nanti tak de sape nak jage anak die...kerete aku pulak masuk bengkel balik tu yang ayah aku hantar....


                        Pagi ni kami semua start keje dengan susun buku2 yang kitorang ambil dari kedai    En. Halim semalam tapi separuh je lah ...kitorang susun buku2 mustread.... then kitorang buat ramen challenge dengan bos and staff MBC....rase macam buat jamuan pulak ...best tau sekali sekala buat macam tu ...dapat mengeratkan hubungan silaturrahim antara bos dan staff....bos pon sporting sangat...tq bos belanja ramen tu....💕💕


                       Selepas itu , kami feeling acah2 jadi retis sebab kene jadi model t-shirt mobile book cafe...hahahaha....so bole rase jadi model sekejap tapi model ala2 kayu ....hahahaha...tak biase bergambar macam tu la jadinya...
   

                              


No comments:

Post a Comment