Monday, 5 February 2018

Pengalaman di Mobile Book Cafe

             



Assalamualaikum....apa khabar semua ? sihat ?


Hari ni aku sorang kat ofis sebab hari ni ade 2 skolah nak kene pergi so abang hanis and irs gi skolah kat bentong ..Ain , Atul, Faiz and En.Mad pergi  skolah kat KL...


So hari ni aku kemas ofis sikit then En.Mad mintak tolong buatkan surat undangan penulis untuk hadir ke sekolah ...lepastu aku cari buku-buku mustread serba 2 setiap tajuk untuk di hantar ke cawangan MBC Terengganu....Then after siap semue keje ade orang datang ofis for majalah iris ...Die ambil 6 bungkusan then die balik ....majalah tu ade 5k copies actually...selebihnye MBC akan bawa ke sekolah katenye...


Then ade orang datang...lelaki...mula-mula cuak gak lahh sebab kite sorang kan tapi die just nak hantar buah limau jer ..katenye untuk En.Mad ..tulah orang kate jangan buruk sangka dekat orang ....eh tapi aku just berhati-hati jer ....hehehehe....tu je la kot nak share ngan korang cerite biase2 jer ....takde yang menarik ann..haa..tau dah ...tapi saje nak share jugak sebab mane tau boleh bagi manfaat dekat korang...okeyh lah panjang pulak celotehnye..bye2..assalamualaikum..


No comments:

Post a Comment