Wednesday, 29 November 2017

Pengalaman di Mobile Book Cafe

29 Nov 2017


            Hari ni sampai je ofis , letak beg and terus susun buku yang ain dan atul dah keluarkan semalam. Kitorang sume susun buku ikut penerbit . Almost buku daripada penerbit PTS, so bole kate penuh rak dengan buku keluaran PTS. Pelbagai jenis buku ade ....buku cerita, novel, buku ilmiah, buku agama, panduan matematik dan boleh kate sume type buku ade kat mobile book cafe nihh. Best sangat kerja dekat sini sebab banyak penulis yang kite tak tahu slame ni bole tahu. Bukan itu sahaja, kite bole jumpe buku novel lame-lame yang kite penah bace dulu...maklumlah dulu sekolah tak de duit nak beli buku banyak-banyak hanya mampu pinjam buku kawan je ....tukar-tukar dengan kawan ...mase kemas-kemas buku tadi banyak la jumpe buku-buku yang pernah bace terus teringat jalan cerite buku tu...rasa macam nk bace balik je but  in reallity tak boleh bace sebab tengah kerje kan so simpankan je la niat tu dalam hati  .....hahahahahaha....


           Tengah hari tadi aku lunch KFC , aku follow azreen pi beli KFC pastu mkn la ape lagi....HEHEHE...sebelah petang aq update la blog tuk hari ni and this is it.....TADA.... HAHAHAHAH....harap x bosan la bace ehhhh...ok thats all for today.....sambung esok pulak....time pon tak mengizinkan nihhh...HAHHAHA...balik dulu ...pape roger...Assalamualaikum...💕💕😊😊😍

1 comment:

  1. Waalaikumusalam dayah. Hati hati balik tu hahahaha

    ReplyDelete